Γκασούκα (υπ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): Ο πολιτισμός δεν βρίσκεται στο κέντρο ενδιαφέροντος του ΣΥΡΙΖΑ

Οι μεγαλύτερες αλήθειες λέγονται στις διαδικτυακές εκδηλώσεις των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ, όπου τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης λόγω της χαλαρότητας που επικρατεί, βγάζουν από μέσα τους τις πιο μύχιες σκέψεις τους.
Αυτό συνέβη και με την υποψήφια βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Γκασούκα, η οποία αποκάλυψε δημοσίως την αληθινή σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τον πολιτισμό. Η κα. Γκασούκα με την αφοπλιστική ειλικρίνειά της γκρέμισε ένα από τα πιο ισχυρά προπύργια της αριστεράς, το μύθευμα δηλαδή πως ο πολιτισμός προέρχεται αποκλειστικώς από το χώρο της αριστεράς και πως η αριστερά είναι ο αποκλειστικός εκφραστής και προστάτης του.
Η κα. Γκασούκα δήλωσε χωρίς περιστροφές πως ο μεγάλος της καημός είναι πως ο πολιτισμός δε βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του ΣΥΡΙΖΑ και της αριστεράς.
Με τα παρακάτω λόγια αποδόμησε η κα. Γκασούκα ένα ακόμα από τα επιθανάτια αφηγήματα της αριστεράς:
«Φαίνεται είναι μεγάλη παρηγοριά να συμφωνούμε όλοι και όλες πως ο πολιτισμός πρέπει να είναι στο κέντρο της ατζέντας της αριστεράς, να μην είναι μόνο... Θυμάστε όλοι και όλες ότι διδάσκω φύλο, ότι είμαι καθηγήτρια έμφυλων σπουδών αλλά στην ουσία είμαι καθηγήτρια πολιτισμικών σπουδών. Και ο μεγάλος μου ο καημός είναι ότι πράγματι ότι ο πολιτισμός δε βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος και του δικού μας κόμματος.»
Δείτε το video:
Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/945383719641200


